Et Sote

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg dana kuşbaşı
  • 3 orta uzunluk soğan
  • 3 ort uzunluk pembe domates
  • 2 orta uzunluk kapya biber
  • 3 büyük çarliston biber
  • 2 büyük sivri biber
  • 1 çay bardağı ayçiçek yağ
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı acı biber salçası
  • Tuz

Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eti kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  2. Suyunu çeken ete küp küp doğradığımız soğanı,biberi ve ayçiçek yağını ekliyoruz.
  3. Soğan ve biberler biraz öldükten sonra salça, tereyağ ve domatesi katıyoruz.
  4. Tereyağ eriyince tuz da atıp karıştırıp kapağını kapatıp kendi haline bırakıyoruz.

Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlü Şerbetli Tatlı
Çeşm-i Nigar Çorbası
El Açması Çıtır Çıtır Kıymalı Börek
Güveçte Yumurta
Kıymalı Bamya Yemeği
Fesleğenli Girit Ezme
Hdabla | © 2025 |