Demle Fiyonk Makarna

Demle Fiyonk Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım paket fiyonk makarna
  • 3 adet sivri biber
  • 4 adet rendelenmiş domates
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 5-6 kol maydanoz
  • 4 su bardağı su ( haşlamak için)

Demle Fiyonk Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye tereyağını ve biberleri ekleyip kavuruyoruz.
  2. Rendelenmiş domatesi de ekledikten sonra içerisine tuzu ,sıvı yağı ve domates salçasını ekliyoruz.
  3. Şimdi sıra makarnaları eklemekte🥰 çiğden koyduğumuz makarnaları da ekledikten sonra güzelce karıştırıyoruz ve evvel 1 su bardağı suyu ekleyip suyunu çektiriyoruz bu süreci 3 bardak içinde uyguluyoruz. Burada gaye suyu çektire çektire vermek (bardak ölçüsü değişebilir onu göz kararı siz ayarlayın)
  4. Yaklaşık 12-15 dk haşlandıktan sonra üzerine ince ince doğradığımız maydanozlarıda ekleyip, karıştıralım ve servise hazırlayalım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 😊 fotoğraflı yorumları bekliyorum arkadaşlar 🥰.

Demle Fiyonk Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buzluk Pide
Tavuklu Patlıcanlı Tel Şehriye Salatası
Mayasız Peynirli Dereotlu Poğaça
Frambuazlı Çıtır Sarma
Kg Verdiren Tarifim
Mozaik Pasta (Buzluk Pastası)
Hdabla | © 2025 |