Buz Gibi Limonata Tarifi

Buz Üzere Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 1 5 kilo limon
  • 2 3 litre soğuk su
  • 5 10 yemek kaşığı şeker (ilk olarak tadına bakın ona nazaran şekeri atın )

2 3 litrelik boş şişe yada bir sürahi

Buz Üzere Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak limonları dilimleyin 8-9’a bölün bir kaba alın dondurucuda 3-4 saat bekletin.
  2. Sonra blendırın bıçaklı kısmında 3 4 postada blendırden geçirin sonra da bir süzgece alın ve kaşıkla süzün 2-3 litre suyu yavaş yavaş ekleyin ve onu da kaşık yardımıyla sürüyoruz.
  3. Tortusunu yeterlice süzdükten sonra çöpe dökün sonra şekeri ekleyin karıştırın ve bir kaba alın.
  4. Buzdolabında 2 3 saat soğumaya bırakın sonra servis edebilirsiniz şimdiden herkese afiyet olsun 😊😊😊 daha çok lezzet ve pratik lezzetli tarifler görmek istiyorsanız takip etmeyi unutmayın 😊😊😊😊.

Buz Üzere Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayonez Yapımı Ve Rus Salatası
Ispanak Kol Böreği
Çıtır Gül Böreği
Kumlu Pasta
Muzlu Ve Çikolatalı Pratik Pasta
Soğanlı Peynirli Börek
Hdabla | © 2025 |