Yeşil Fasulye
Yeşil Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo yeşil fasulye
- 300 gram kırmızı et
- 1 tane soğan
- 3 tane domates
- 5 su bardağı su 2 tane biber 1 çay kaşığı karabiber yarım tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı salça 1 su bardağı nohut
Yeşil Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak fasulyeleri doğrayalım.
- Sonra yarım çay bardağı sıvı yağ ile ocakta kavuralım. Yarım çay bardağı su ekleyip kıtırlığı biraz gidince ocaktan alalım.
- Sonra eti kavuralım soğan ile biberleri ekleyelim.
- Daha sonra doğradığımız domatesleri ekleyelim. Domatesler sulanınca yeşil fasulyeyi ekleyelim.
- Daha sonra suyunu karabiberini salçasını tuzunu ekleyelim 15 dakika kaynatıp, servis edelim.
Yeşil Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














