Antep Usulü Lahmacun (Taş Fırında)

Antep Yöntemi Lahmacun (Taş Fırında) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kıyma
  • 1 bağ maydanoz
  • 6 – 7 diş sarımsak
  • 3 adet kırmızı kapya biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 5 adet orta uzunluk domates
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı ekşi

Antep Tarzı Lahmacun (Taş Fırında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller yıkanıp doğranır.
  2. Yıkanıp doğranan materyaller kıymaya eklenip güzelce yoğurulur.
  3. İç harcımız hazır. Ben içi hazırlayıp mahalle fırınında pişirttim 👍.

Antep Yolu Lahmacun (Taş Fırında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yalancı Profiterol
Özbek Pilavı
Çikolatalı Zebra Kek (Hazırları Aratmayacak)
Terbiyeli Havuçlu Patates Çorbası (Videolu)
Elmalı Tarte Tatin
Tavada Bamya Kızartma
Hdabla | © 2025 |