Kabak Mücver

Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 demet dereotu

Kızartma için;

  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Dereotunu ayıklayıp yıkayıp ince doğrayın, kabakların kabuğunu soyup yıkayıp rendeleyin.
  2. Derin bir kapta bütün gereçleri karıştırın güzelce yoğurun.
  3. Bir tavaya sıvı yağ koyun yağ kızınca harçtan bir yemek kaşığı alıp kızgın yağa atın ,üzerine kaşığın aksisi ile bastırın, iki tarafını da orta kısık ateşte kızartın.Afiyet olsun.

Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Poğaça
Çikolatalı Güllaç
Fırında Paçanga Böreği (Efsane Lezzet)
Kahvaltılık Milföyden Gözleme
Paçanga Böreği (5 Dakikada)
Boşnak Mantısı
Hdabla | © 2025 |