Tuzlu Peynirli Pankek
Tuzlu Peynirli Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 pk kabartma tozu
- Bir kaç kol maydanoz
- Bir kaç kol dereotu
- 100 gram beyaz peynir
- 1.5 su bardağı un
Tuzlu Peynirli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- 1 yumurtayı tuzu sütü kabartma tozunu ve unu çırpalım.
- Maydanoz, dereotu ve peyniri ekleyelim uygunca karıştıralım.
- Yağladığımız tavaya bir kaşık hamurumuzdan ekleyelim ,üstü göz göz olunca çevirelim.
- Burada dikkat etmemiz gereken kısım ocağın altını çok açmayalım denetimli pişirelim, birde tavayı çok yağlamayalım. Fırça yardımıyla az sürmek kâfi.
Tuzlu Peynirli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








