Tuzlu Peynirli Pankek

Tuzlu Peynirli Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 pk kabartma tozu
  • Bir kaç kol maydanoz
  • Bir kaç kol dereotu
  • 100 gram beyaz peynir
  • 1.5 su bardağı un

Tuzlu Peynirli Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 yumurtayı tuzu sütü kabartma tozunu ve unu çırpalım.
  2. Maydanoz, dereotu ve peyniri ekleyelim uygunca karıştıralım.
  3. Yağladığımız tavaya bir kaşık hamurumuzdan ekleyelim ,üstü göz göz olunca çevirelim.
  4. Burada dikkat etmemiz gereken kısım ocağın altını çok açmayalım denetimli pişirelim, birde tavayı çok yağlamayalım. Fırça yardımıyla az sürmek kâfi.

Tuzlu Peynirli Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Güllaç ( Tam Ölçülü Enfes )
İç Dolgulu Şerbetli İrmik Tatlısı
Tepside Krep Pizza
Pamuk Gibi Beyaz Peynirli Açma
İlk Gün İftar Yemeğim
Avakado Mezesi
Hdabla | © 2025 |