Kuru Fasulye

Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 adet soğan
  • 5 6 tane yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 adet domates
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tane yumurta
  • 1 kilo fasulye

Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencerenin içine yağları ekleyelim yağların rengi dönünce yemeklik doğradığımız soğanları ve biberleri ekleyelim.
  2. Soğanlar pembeleşsince salça ekleyelim ,ardından toz biber ekleyip kavuralım.
  3. Salça kavrulduktan sonra yumurtayı kıralım.
  4. Ardından küp küp doğradığımız domatesleri ekleyelim.
  5. Yeşil fasulyeyi ayıklayıp yıkayıp suyunu süzdürelim ve tenceremizin içine ekleyelim.
  6. Ocağın altını en kısığa alalım ve orta ara karıştıralım.
  7. Biraz kavurduktan sonra 2 çay bardağı sıcak suyu orta ara dökerek pişirelim.

Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuzu Tava
Erişteli Yoğurtlu Yeşil Mercimek Çorbası
Cool Lime: Yazın Ferahlatan Tadı
Salçalı Soğanlı Nohutlu Pirinç Pilavı
Sade Puf Puf Poğaça
Pirinçten Glutensiz Dürüm Ekmeği
Hdabla | © 2025 |