Toga Çorbası
Toga Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı buğday (önceden haşlanmış)
- 1 su bardağı haşlanmış nohut(önceden haşlanmış)
- 1 bağ taze ıspanak (yıkanmış ve doğranmış)
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı un
- 5–6 su bardağı su
- Tuz (damak zevkine göre)
Toga Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yoğurt, yumurta ve unu bir kasede güzelce çırpın.
- Geniş bir tencereye buğday,nohut ve suyu ekleyin kaynatın.
- Ardından yoğurtlu karışımı ekleyin,sürekli karıştırın.
- Kaynayınca ıspanakları ekleyin ve rengi dönene kadar pişirmeye devam edin,tuzunu ekleyin ve servise hazır. .
Toga Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












