Yazı Kışa Taşıyan Lezzet: Dondurucuya Taze Fasulye Saklama Yöntemi

Yazı Kışa Taşıyan Lezzet: Dondurucuya Taze Fasulye Saklama Prosedürü Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo fasulye
  • 4 adet domates

Yazı Kışa Taşıyan Lezzet: Dondurucuya Taze Fasulye Saklama Prosedürü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyeleri ayıklayıp sirkeli su da bekleyin.
  2. Domateslerin kabuklarını soyup tencereye doğrayın.
  3. Domatesleri suyunu düzgünce salana kadar pişirin.
  4. Suyunu salmış domateslerin üstüne fasulyeleri ekleyin. Fasulyelerin renkleri değişene kadar domatesin suyuyla kavurun.
  5. Kavurma süreci bittikten sonra ocağı kapatın.
  6. Fasulye soğuyunca poşetleyip dondurucuya atabilirsiniz. Afiyet olsun 😊.

Yazı Kışa Taşıyan Lezzet: Dondurucuya Taze Fasulye Saklama Usulü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sakallı Mini Poğaça
Ispanaklı Börek El Açması
Magnum Dondurma
Kıymalı Rulo Patlıcan
Kuru Domates Mezesi
Fırın Sütlaç
Hdabla | © 2025 |