Yazı Kışa Taşıyan Lezzet: Dondurucuya Taze Fasulye Saklama Yöntemi
Yazı Kışa Taşıyan Lezzet: Dondurucuya Taze Fasulye Saklama Prosedürü Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kilo fasulye
- 4 adet domates
Yazı Kışa Taşıyan Lezzet: Dondurucuya Taze Fasulye Saklama Prosedürü Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyeleri ayıklayıp sirkeli su da bekleyin.
- Domateslerin kabuklarını soyup tencereye doğrayın.
- Domatesleri suyunu düzgünce salana kadar pişirin.
- Suyunu salmış domateslerin üstüne fasulyeleri ekleyin. Fasulyelerin renkleri değişene kadar domatesin suyuyla kavurun.
- Kavurma süreci bittikten sonra ocağı kapatın.
- Fasulye soğuyunca poşetleyip dondurucuya atabilirsiniz. Afiyet olsun 😊.
Yazı Kışa Taşıyan Lezzet: Dondurucuya Taze Fasulye Saklama Usulü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







