Perişan Cookie

Perişan Cookie Tanımı İçin Malzemeler

  • 110 gram tereyağ
  • Yarım su bardağı esmer şeker
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket vanilya
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 su bardağı fındık
  • 100 gram bitter çikolata

Perişan Cookie Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağ ve şekeri mikser ile çırpın.
  2. İyice birbirine karıştıktan sonra yumurtayı ekleyip tekrar çırpın.
  3. Bu basamaktan sonra spatula ile devam edin.
  4. Kuru materyalleri ekleyip karıştırın.
  5. En son fındık ve çikolatayı ekleyin.
  6. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine 1 er çay kaşığı aralıklı olucak halde hamurdan kesimler koyun.
  7. Önceden ısıtılmış 160° fırında 6-7 dakika da pişirin.
  8. Küçük olduğu için süratli pişiyor.
  9. Tamamen soğuduktan sonra servis edin. Şimdiden yapacak olanlara afiyet olsun 😊.

Perişan Cookie Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Pop Kek
Sütlaç
Viral Portakallı Kek ( Acımsı Tat Yok Çok Güzel Lezzet)
Portakallı Fındıklı Kek
Babamın Melemen Tarifi
Kemik Suyuyla Yoğurt Çorbası
Hdabla | © 2025 |