Kuzu Etli Marul Tako Tarifi (Diyete Uygun)
Kuzu Etli Marul Tako Tanımı (Diyete Uygun) İçin Malzemeler
- 100 gr haşlanmış kuzu eti (didiklenmiş yahut minik minik doğranmış)
- 3-4 kol büyükçe marul yaprağı
- 1 küçük havuç
- 1 küçük salatalık
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı(isteğe bağlı)
- Pulbiber
- Karabiber
- Kimyon
Sosu için;
- Yarım su bardağı yoğurt
- Bir diş sarımsak
Kuzu Etli Marul Tako Tanımı (Diyete Uygun) Nasıl Yapılır?
- İyice haşladığımız kuzu etini minik paraçalar halinde doğruyoruz.
- Ocakta zeytinyağı,pulbiber,kimyon ve karabiberle 2 dk pişiriyoruz.
- Salatalık ve kavucumuzu rendeliyoruz.
- İyice yıkadığımız marul yapraklarını kuruladiktan sonra tabağa alıyoruz.
- Orta kısmına etimizden biraz koyup üzerine salatalık ve havucumuzu ekliyoruz tako biçimini veriyoruz.
- Hepsini yan yana dizdiktrn sonra üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu gezdiriyoruz.Ve servise hazır afiyet olsun.
Kuzu Etli Marul Tako Tanımı (Diyete Uygun) Fotoğraflı Yapılışı











