Pofuduk Ekmek Kızartması

Pofuduk Ekmek Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet bayat pide
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı dolusu un

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Pofuduk Ekmek Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmekleri küçük modüllere ayıralım .
  2. Geniş kapta yumurta, yoğurt, tuz, kabartma tozu ve unu ekleyip koyu bir harç yapalım.
  3. Ekmekleri bu hamura bulayıp kızgın yağda önlü artlı kızartalım.

Pofuduk Ekmek Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köz Patlıcanlı Beyti Kebabı
Kremalı Rulo
Çi Börek
Pancarlı Pankek (Bayılacaksınız Hem Çok Vitaminli Hem Lezzetli)
Van Pastası
Künefe
Hdabla | © 2025 |