Köfte
Köfte Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 3 diş sarımsak
- 1 adet yumurta
- Yarım somun içi
- 1 desteden az maydanoz
- Dilediğiniz kadar çekilmiş et
- Yarım yemek kaşığı pul biberi
- 1 çay kaşığından az tuz
Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğan ve sarımsakları doğrayın karıştırma kabına alın.
- Karıştırma kabına pul biberi maydanoz ve yumurta ekleyin.
- Sonra somun içi ve etti alın karıştırma kabına ve yeterlice karıştırın.
- Hepsini top haline getirip 180 derece ısıttığınız fırınlıya atın.
- 25 dk pişirme mühleti ve hazır. Harika denemenizi isterim.
Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







