Köfte

Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet yumurta
  • Yarım somun içi
  • 1 desteden az maydanoz
  • Dilediğiniz kadar çekilmiş et
  • Yarım yemek kaşığı pul biberi
  • 1 çay kaşığından az tuz

Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğan ve sarımsakları doğrayın karıştırma kabına alın.
  2. Karıştırma kabına pul biberi maydanoz ve yumurta ekleyin.
  3. Sonra somun içi ve etti alın karıştırma kabına ve yeterlice karıştırın.
  4. Hepsini top haline getirip 180 derece ısıttığınız fırınlıya atın.
  5. 25 dk pişirme mühleti ve hazır. Harika denemenizi isterim.

Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Meyveli Smoothie Nedir? Nasıl Yapılır? (Videolu)
Tereyağlı Sebzeli Pirinç Pilavı
Nişastasız Susuz Sütlaç
Pratik Sebzeli Tavuk Çorbası
Yeşil Fasulye
5 Dakikada Lavaş Pizza
Hdabla | © 2025 |