Tereyağlı Tavuk

Tereyağlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kesim tavuk göğsü

Sos için;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ yahut zeytin yağı
  • 2 diş sarmısak
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı köri
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Tuz

Üstüne dökmek için;

  • 1 tatlı kaşığı tereyağı

Tereyağlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tavuk göğsünü fotoğraftaki üzere keselim.
  2. Sonra bir kaba sos için bütün gereçleri koyalım karıştıralım.
  3. Tavuk göğsünü içine koyalım.
  4. 1 saat dolapta soslu formda bekletelim. Vaktiniz var ise 1 gece bekletin.
  5. Teflon tavaya tavuk göğsünü alalım ve artlı önlü pişirelim.
  6. Pişen tavukların yanına bir tatlı kaşık tereyağı koyalım eriyince tavukların üstüne gezdirelim.
  7. Sıcak servis edelim.Afiyet olsun.

Tereyağlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rengarenk Kış Salatası
Cheese Hot Dog
Kuş Üzümlü Zeytinyağlı Sarma
Yoğurtlu Pirinçli Erişte Çorbası
Karadeniz Yağlısı
Nohutlu Sebze Yemeği
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet