Şeftali Tatlısı
Şeftali Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 şeftali kompostosu
- 500 gram vanilyalı yoğurt
- 400 ml sıvı krema
- 2 paket vanilya şekeri
- 2 paket krema sabitleyici
- 3 su bardağı çarkıfelek meyvesi suyu (Toplam yaklaşık 600-700 ml)
- 3 paket vanilya sosu tozu
Şeftali Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Şeftali küplerini sığ bir tabağa yayın.
- Üzerine vanilyalı yoğurdu yayın.
- Kremayı vanilya şekeri ve krema sertleştiricisiyle çırpın ve yoğurdun üzerine dökün.
- Çarkıfelek meyvesi suyunu vanilyalı sos tozuyla karıştırın ve kremanın üzerine eşit halde yayın.
- Buzdolabında yaklaşık 12 saat bekletin. Afiyet olsun.
Şeftali Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








