Turşu

Turşu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg süs biberi
  • 1 buçuk yemek kaşığı kalın tuz
  • 1 çay bardağı sirke
  • 1 baş sarımsak
  • 2 kg Bursa domatesi

Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel biberleri küçük küçük doğrayalım.
  2. Sonra domatesleri doğrayıp biberin içine dökelim.
  3. Son olarak sarımsakları da doğrayıp katalım ve üzerine sirkeyi, tuzu katıp uygunca karıştırıp kavanozlara dökelim ve ağızlarını kapatalım.
  4. En son buzdolabına katıp bir buçuk ay bekleyelim ve turşumuz hazır. Afiyet olsun ☺️.

Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Dolma (Çok Lezzetli)
Baharatlı, Marineli Tavuk
Borcamda Çilekli Cheesecake
Semizotlu Kuru Cacık
Sulu Köfte (Anne Tarifi)
Diyet Bowl
Hdabla | © 2025 |