Köz Biberli Semizotlu Meze

Köz Biberli Semizotlu Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 8-10 kol semizotu
  • 3-4 adet közlenmiş kapya biber
  • 1 kutu konserve mısır
  • 2 diş sarımsak
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 çay kaşığı sumak
  • Tuz

Üzeri için;

  • Pul biber
  • Nane

Köz Biberli Semizotlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Semizotunu ince ince kıyalım, daha sonra kapya biberleri küp küp doğrayalım, konserve mısırı ekleyelim.
  2. Bir kapta sarımsağı ezip yoğurt ile özeyelim.
  3. Üzerine baharat atıp yoğurta karıştıralım.
  4. Servis tabağına alıp üzerini pul biber ve naneyle süsleyip servis edelim. 🌺.

Köz Biberli Semizotlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolata Soslu Cheesecake
Kıymalı Rulo Patates
Mayasız Pişi
Çıt Pıt Mücver Tarifi
Çortu Köftesi (Bol Ekşili Bitlis Yöresel Yemeği)
Patates Mantısı Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |