Nohut Ekmeği

Nohut Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı toz tarhana
  • 1 şişe maden suyu
  • 1 yemek kaşığı karnıyarık otu tohumu
  • 1 yemek kaşığı keten tohumu
  • 1 yemek kaşığı chia tohumu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik

Nohut Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Nohut haşlanır.
  2. Bütün materyaller rondodan geçirilir.
  3. Yağlı kağıt serilmiş boton kalıba dökülür.
  4. Üzerine çörek otu serpilir.
  5. 200 derece evvelden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.

Nohut Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Crumbl Cookies
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Şekerpare
Dereotlu Kıyır Poğaça
Nefis Tarator Sos
Kuru Üzümlü Kek
Hdabla | © 2025 |