Az Malzemeli Pratik Çıtır Tavuk

Az Gereçli Pratik Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tavuk göğsü
  • 1 su bardağı un ( 200ml)
  • 1 su bardağı su (200ml)
  • 2 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon

Dış pane için;

  • Un (yeteri kadar)

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Banmalık sos için:

  • Ketçap
  • Mayonez
  • Hardal

Az Materyalli Pratik Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk göğsünü dilimleyelim yumurta, un, su ve baharatları güzelce karıştıralım ve dilimlediğimiz tavuk modüllerini sosa ekleyip güzelce karıştıralım.
  2. Sosladığımız tavukları una bulayalım.
  3. Kızgın yağda güzelce altın rengine dönünceye kadar kızartalım. Afiyet olsun.

Az Gereçli Pratik Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmikli Revani
Fırınsız Limonlu Cheseecake
Bal Kabaklı Muhallebi (8+ Ay)
Vanilyalı Sütlaç (Tam Ölçü)
Tel Şehriyeli Sebze Çorbası
Tavuk Pirzola Güveç
Hdabla | © 2025 |