Yeşil Fasulye
Yeşil Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 1 kilo yeşil fasulye
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 3 adet domates (soyulmuş)
- 1 yemek kaşığı salça
- Pul biber (isteğe bağlı)
- Yarım yemek kaşığı tuz
Yeşil Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir kazanın içerisine soğanları ve sıvı yağ ekleyin düzgünce kavurun.
- Sonra domatesler ve salçayı ek edin. Düzgünce kavurun.
- Daha sonra yeşil fasulyeyi ek edin. Pul biber ekleyin.
- Fasulye pembeleşinceye kadar kavurun ve yarım yemek kaşığı tuz ekleyin.
- Fasulye düzgünce kavrulduktan sonra suyunu ekleyin (üzerini geçecek kadar) olsun ve yeşil fasulye servise hazırdır. 🙏🥰✨.
Yeşil Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











