Zeytinyağlı Etli Taze Fasulye
Zeytinyağlı Etli Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram kuzu eti kuşbaşı
- Yarım kilo taze fasulye
- 4 adet domates
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- Tuz
- Sıcak su ( göz kararı)
Zeytinyağlı Etli Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle etleri biraz haşlayalım, suyu çekene kadar .
- Soğan ve sarımsağı koyalım ,zeytinyağını ek edelim ve kavuralım.
- Taze fasulyeyi koyalım, üzerine domatesleri ek edelim, tuzuda üzerine dökelim.
- Suyunu çektikten sonra sıcak su ek edelim, fasulye piştikten sonra ocağı kapatalım, biraz dinlendirdikten sonra servis yapalım afiyet olsun :).
Zeytinyağlı Etli Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











