Zeytinyağlı Etli Taze Fasulye

Zeytinyağlı Etli Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram kuzu eti kuşbaşı
  • Yarım kilo taze fasulye
  • 4 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Tuz
  • Sıcak su ( göz kararı)

Zeytinyağlı Etli Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle etleri biraz haşlayalım, suyu çekene kadar .
  2. Soğan ve sarımsağı koyalım ,zeytinyağını ek edelim ve kavuralım.
  3. Taze fasulyeyi koyalım, üzerine domatesleri ek edelim, tuzuda üzerine dökelim.
  4. Suyunu çektikten sonra sıcak su ek edelim, fasulye piştikten sonra ocağı kapatalım, biraz dinlendirdikten sonra servis yapalım afiyet olsun :).

Zeytinyağlı Etli Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ayçöreği Tatlısı
Soslu Makarna Salatası
Şeftalili Ters Kek
Evdekilerle Makarna
Elmas Kurabiye
Pişi
Hdabla | © 2025 |