Limonlu Kuşkonmaz

Limonlu Kuşkonmaz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bağ kuşkonmaz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 adet limon suyu
  • 5 kol maydanoz
  • 5 kısım taze nane

Limonlu Kuşkonmaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuşkonmazları sap kısımlarından ayırıp sert kısımlarını soyun.
  2. Tavada zeytinyağ koyup kuşkonmazlar orta ara çevirerek pişirilir.
  3. Çok ince kıyılmış yeşillikler, limon suyu, tuz da konulup biraz daha sotelenir.
  4. Tereyağ da eklenip 1-2 dakika daha pişirilip servise hazırdır.Afiyet olsun.

Limonlu Kuşkonmaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Cevizli Vanilyalı Güllaç
Köstebek Pasta
Peynirli Çıtır Çıtır Börek
Patates Dolması
Domates Çorba’m
İtalyan Usulü Kremalı Kabaklı Makarna
Hdabla | © 2025 |