Fındıklı Muzlu,ballı Dondurma

Fındıklı Muzlu,ballı Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 tane olgun muz
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı fındık kırıkları
  • 1 paket sade krem şanti
  • Yarım çay bardağı soğuk süt

Fındıklı Muzlu,ballı Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzları dilimleyip saklama kabına koyup derin dondurucuya koyalım donan muzlar robota alalım.
  2. Daha sonra üstüne 1 paket krem şanti,bal,fındık,yarım çay bardağı süt koyup çekmeye başlayalım pürüzsüz kıvam alana kadar çekelim.
  3. Daha sonra yine saklama kabına koyup buzluğa koyalım 1 gün bekletelim üstünde fındık kırıkları ile süsleyelim.

Fındıklı Muzlu,ballı Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şam Tatlısı Tarifi
Çilekli Baton Pasta
Resimli 3 Katlı Mousse Pasta (Videolu)
Soslu Yumurta (Kahvaltıların Vazgeçilmezi Olmaya Geldi)
Zeytinyağlı Peynir Dolgulu Biber
Pankek
Hdabla | © 2025 |