Islak Kek
Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1.5 su bardağı şeker
- 2 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 tane vanilya
- 1 su bardağı yağ
- 3 yemek kaşığı kakao
- 3 su bardağı un
Üzeri için ;
- 3 su bardağı süt
- Çikolata sosu
- Hindistan cevizi
Islatmak için;
- 2 su bardağı süt
Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak şeker ile yumurtayı çırpalım ,sonra yağı ,sütü ,vanilyayı ekleyelim.
- Daha sonra bir bardak un ekleyelim ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın ,en son ise başka unu ekleyip fırına atalım.
- 250 derecede 20 dakika pişirelim.
- Daha sonra çikolata sosunu yapalım.
- Keki ıslatmak için sütü ekleyelim ve çikolata sosunu üzerine dökelim.
- Hindistan cevizi ekleyip servis edelim.
Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















