Sündürme (Giresun Yöresine Ait Çökelikli)

Sündürme (Giresun Yöresine İlişkin Çökelikli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 5 yemek kaşığı köy çökeleği (lor peyniri de olur)
  • 2 adet çırpılmış yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzeri için:

  • Karabiber

Sündürme (Giresun Yöresine İlişkin Çökelikli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını eritelim.
  2. Üzerine çökelekleri ekleyelim.
  3. Tereyağında çökeleği eritelim bir iki çevirelim.
  4. Ardından yumurtayı ve tuzu ekleyip biraz karıştıralım.
  5. Kısık ateşte kapağı kapalı formda pişirelim.
  6. Son olarak üzerine karabiber ekleyelim.

Çökelek yöresel bir tat ve tadı şahane. Lor peynirli yumurta üzere düşünün.

Biz tavadan ekmeğe banarak yiyoruz denemelisiniz.

Sündürme (Giresun Yöresine İlişkin Çökelikli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

+5 Ay Bebek Öğünü
Etimekli Salata
Etli Pilav Tabağı
Kuyruk Yağlı Patates Tavası
Kireçte Kıtır Kabak Tatlısı / Dışı Kıtır Kıtır İçi Bal Gibi (Videolu)
Erişteli Yeşil Mercimek Yemeği (Tutmaç Çorbası)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet