Acı Biber Reçeli

Acı Biber Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 tane chili biber kırmızı acı biber
  • Şili biber
  • 5 tane ortaboy kapya biber
  • 2 su bardağı şeker
  • 1 limonun suyu
  • 1 su bardağı su

Acı Biber Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberleri yıkayın küçücük doğrayın, tencereye alın ,şeker ,limon suyu ve suyu ekleyip karıştırın kapağını kapatın .
  2. Yaklaşık 2. 5 saat beklesin ,ocağa alın güzelce karıştırın.
  3. Kaynamaya başlayınca altını kışın yaklaşık 20-25dakika kaynasın şayet kışın yemek için yaparsanız sıcak sıcak çabucak kavanoza doldurup kapağını sıkıca kapatıp aksi çevirin.Ertesi güne kadar beklesin.
  4. Hemen yemeye başlarsınız kavanoza doldurup soğuyunca kapağını kapatın.

Acı Biber Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bu Kestane Pişirme Yöntemini Mutlaka Deneyin (%100 Açılıyor) (İçi Lokum Kabuğu Çıtır)
Ek Gıda Dönemi Hızlı Kahvaltı
Soğuk Baklava
Reyhan Şerbeti
Çıtır Çıtır Peynirli Börek
Et Yemeklerinin Yanına Veya Kahvaltıya Yiyebileceğiniz Efsane Biberli Meze Tarifi
Hdabla | © 2025 |