Margarinsiz Tatlı Kurabiye

Margarinsiz Tatlı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağından 1 parmak fazla şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2.5 su bardağı un ( denetimli ekleme yapın)
  • Yarım çay bardağı pasta süsü

Üzeri için;

  • 60 gram sütlü çikolata
  • 1 tatlı kaşığı yağ

Margarinsiz Tatlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker, sıvı yağ ,yumurtayı homojen olacak formda karıştırın.
  2. Nişasta ,kabartma tozu ,vanilyayı ekleyerek kurabiye hamuru kıvamına getirelim.
  3. Son olarakta pasta süsünü ekleyerek yoğuralım.
  4. Uzun şeritler halinde yuvalayıp üç parmak kalınlığında keselim 170 derece fırında 15 dakika pişirelim.
  5. Mutlaka soğuyana kadar tepside kalsın.
  6. Benmari yordamı erittiğimiz çikolatayı pişen kurabiyelerimizin kenarına batırıp son aşamalıda tamamlamış oluyoruz.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🥰.

Margarinsiz Tatlı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Su Tatlısı
Çıtır Çıtır Kuş Yuvası
Avakado Salatası
Kinoa Kısır
Truff Topları
Armutlu, Küflü Peynirli, Cevizli Nefis Salata
Hdabla | © 2025 |