Bol Malzemeli Ev Pizzası

Bol Gereçli Konut Pizzası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet hamur ( fırından ekmek hamuru )
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 200 gram mantar
  • 1/2 (yarım) kangal sucuk
  • 3 adet biber
  • 3 adet orta uzunluk soğan
  • 1/2 (yarım) kase çekirdeksiz siyah zeytin
  • 1 adet haşlanmış mısır ( konserve mısırda olur)
  • 3-4 yemek kaşığı salça
  • 250 gram rendelenmiş kaşar

Bol Gereçli Mesken Pizzası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantar, biber, sucuk ve biber ince ince doğranır.
  2. Fırın tepsisi tereyağı ile yağlanır.
  3. Hamur tepsiye ince olacak formda el ile açılır.
  4. Hamurun her yerine gelecek halde salça sürülür.
  5. Bütün gereçler salçalı hamurun üstte çiğ olarak sırayla dizilir.
  6. 180°c evvelce ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirilir.
  7. En son rendelenmiş kaşar ek edilir ve 5 dk daha kaşar eriyene kadar fırında bekletilir.
  8. Dilimleyip sıcak olarak servis edilir. Afiyet olsun.

Bol Materyalli Konut Pizzası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföyden Pratik Mantı
Ispanaklı Çıtır Börek (Videolu)
Lor Peynirli Fit Atıştırmalık
Pratik Lahmacun
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Buzluk Kahvesi
Kedi Dili Ve Petibör Bisküvi İle Tatlı Tarifi
Hdabla | © 2024 |