Yulaf Bar
Yulaf Bar Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram ince öğütülmüş yulaf ezmesi
- 4 yemek kaşığı bal
- 8 yemek kaşığı tahin
Üzerine:
- 50 gram çikolata
- 1 tatlı kaşığı tahin
Yulaf Bar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yulaf ezmesi, bal ve tahini düzgünce homojen hale getirip, yağlı kağıt serdiğim borcama döşedim. Üzerine yumuşamış sürülebilir kıvama gelen çikolatayı yaydım ve tahin gezdirdim.
- Buzdolabına kaldırıp çikolatanın tekrar donmasını bekledim ve çıkarıp kahve yanına yahut çayla afiyetle yedim 🙂 size de afiyet olsun işte fırınsız ve zahmetsiz çok kolay bir tanım.
Yulaf Bar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









