Annemin Tarifiyle Börülce

Annemin Tanımıyla Börülce İçin Malzemeler

  • 1 kg börülce
  • 3 adet soğan
  • Yağ
  • Su

Annemin Tanımıyla Börülce Nasıl Yapılır?

  1. Börülcenin başları alınır, 3-4 kesime bölünür. Börülce ve börülcenin üstüne gelecek kadar su tencereye konur, haşlanır. Haşlanılan börülce sıkılarak bir kaba alınır.
  2. Bu sırada bir yandan 3 soğan yemeklik doğranılır ve pişirilir. Soğan pişince börülceyi ekleyip, karıştırıyoruz. 10 dakika pişirince altını kapatıp, ocaktan aşın.

Annemin Tanımıyla Börülce Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat
Beşamel Soslu Tavuk
Fırında Şakşuka
Zerdeçallı Mercimek Çorbası Tarifi – Hem Lezzetli Hem Sağlıklı! (Videolu)
Mozaik Desenli Kurabiye
Zeytin Ezmeli Kruvasan Poğaça
Hdabla | © 2025 |