Fırında Çıtır Mantı

Fırında Çıtır Mantı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kutu mantı
  • 1 kase sarımsaklı tuzlu yoğurt
  • 1 kaşık domates salçası
  • Karabiber, su

Fırında Çıtır Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantıkları hafif yağlanmış fırın tepsisine diziyoruz.
  2. 230 derece fırında 15-20 dk denetimli pişiriyoruz (üstü kızarması yeterli)
  3. Bir yandan ocakta 1 kaşık domates salçası 1 çay bardağı su tavada pişirelim, içine az bir tutam karabiber atalım.
  4. Bir yandan sarımsaklı yoğurt hazırlayalım içine tuz atalım fırından çıkan mantıların üstüne evvel domatesli sosu yayalım 10 dk bekleyelim onu çeksin sonra sarımsaklı yoğurdu dökelim afiyet olsun 😍✨🥳.

Fırında Çıtır Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Cheesecake
Kıbrıs Tatlısı
Mini Pasta
Rum Kurabiyesi
Muzlu Fincan Tatlısı
Nohutlu Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |