Yoğurtlu Brüksel Lahanası

Yoğurtlu Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg brüksel lahanası
  • Yoğurt göz kararı
  • 2- 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı p
  • Pul biber

Yoğurtlu Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Brüksel lahanalarının dış birer yapraklarını temizliyoruz.
  2. Ortadan ikiye parçalamadan dikine kesiyoruz.
  3. Sıcak suda yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
  4. Süzüp üzerine sarımsaklı yoğurt.
  5. Üstüne de tereyağında toz biber.
    Üf diyorum 🙂 afiyet olsun.

Yoğurtlu Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Bükme Kol Böreği
Pratik Ekmek Arası Et Döner
Tavuk Göğüslü Karnıyarık
Kremalı Yorgan Kek
Sebzeli Pirinç Pilavı
Sürpriz Dolgulu Çıtır Tavuk Rulolar
Hdabla | © 2024 |