Patates Kavurma

Patates Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane patates
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Kekik
  • Pulbiber
  • Tuz
  • 1 küçük kade rendelenmiş kaşar peyniri

Patates Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri soyup yıkayıp zar üzere doğrayın yanmaz tavaya tereyağı koyup patatesleri ekleyin.
  2. Altını kısıp kapağını kapatın ortada bir karıştırın.
  3. Yumuşayınca tuz ,biber, kekiği ekleyin .
  4. Rendelenmiş kaşarı ekleyip bir kaç dakika sonra ocağı söndürün karıştırın, sıcak sıcak servis edin.
  5. Zeytinyağla da yapabilirsiniz.

Patates Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bayram İçin Çok İnce Bulgurlu Sulu Köfte
Süprizli Patates
Gülen Pasta
Orijinal Brownie Tarifi – Benim En Meşhur Tarifimdir
Etsiz Kuru Fasulye
Kremalı Mantar Çorbası
Hdabla | © 2025 |