Etli Kabak Yemeği
Etli Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 3 eder kabak
İç harcı için;
- 300 gram kıyma
- 1 adet kuru soğan
- 1 tutam maydanoz
- 1 su bardağı pirinç
- 2 yemek kaşığı bulgur
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı karışık salça
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay karşı karabiber
- 1 çay karşı kimyon
- 3 su bardağı su
Etli Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabakları yıkayıp, ortadan ikiye kesin kenara alın.
- Soğan ve maydanozu ince kıyıp, tüm iç gereçlere karıştırın.
- Kabakların içine doldurup uygun bir tencereye dizin, üzerine sıcak suyu ek edip, kısık ateşte pişirin.
- Pişen kabakları kesip, servis yapın. Afiyet olsun.
Etli Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






