Etli Kabak Yemeği

Etli Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 eder kabak

İç harcı için;

  • 300 gram kıyma
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 su bardağı pirinç
  • 2 yemek kaşığı bulgur
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı karışık salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay karşı karabiber
  • 1 çay karşı kimyon
  • 3 su bardağı su

Etli Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları yıkayıp, ortadan ikiye kesin kenara alın.
  2. Soğan ve maydanozu ince kıyıp, tüm iç gereçlere karıştırın.
  3. Kabakların içine doldurup uygun bir tencereye dizin, üzerine sıcak suyu ek edip, kısık ateşte pişirin.
  4. Pişen kabakları kesip, servis yapın. Afiyet olsun.

Etli Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rulo Buzluk Böreği
Fırında Hafif Kızartma
Harika Çökel (Ankara Yemeği)
Ispanaklı Köstebek Pasta
Yoğurtlu Kıymalı Karnıbahar
Kremalı Brüksel Lahanası
Hdabla | © 2025 |