Fırında Mantar

Fırında Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket mantar ( iri olanlarından)
  • Tereyağ
  • Kaşar peyniri

Fırında Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yıkanmış ve ayıklanmış mantarları fırın kabına dizelim ve 15 dk boyunca suyunu salıncaya kadar pişirelim.
  2. Mantarların içine tereyağ ve doğranmış kaşarları koyalım ve üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.

Fırında Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu, Tereyağlı Poğaça
Kuru Meyveli, Elmalı Atom Kurabiye
Ispanaklı Yeşilim Tatlısı
Baklavalık Yufkadan Börek Tarifi
Bal Kabaklı Muhallebi
Susamlı Toplar
Hdabla | © 2025 |