Muzlu Üzümlü Kek

Muzlu Üzümlü Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay bardağı un
  • Yarım kabartma tozu
  • 1 avuç üzüm

Muzlu Üzümlü Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel muzları ezelim.
  2. Sonra şekeri de ek edip, ikisini birden karıştırmaya başlayalım.
  3. Bu adımlarda mikserle karıştırmamıza gerek yok el çırpıcısı ile çırparsak kâfi olacaktır.
  4. Sonra suyumuzu ekleyelim.
  5. Kabartma tozunu da ekledikten sonra bir daha karıştıralım.
  6. Üzümümüz de ekledikten sonra kekimizi fırına gönderelim.

Muzlu Üzümlü Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlaç
El Açması Ispanaklı Börek
Fırında Pratik Patates Tava
Levrek Suyunda Bulgur Pilavı
Trileçe (Kıvamında Tam Tutan Tarif)
Yeşil Mercimekli Sebzeli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |