Süzme Çorbası

Süzme Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  •  3 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 adet büyük soğan
  • 6 adet ise sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Süzme Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mercimeği yıkıyoruz ve ondan sonra üzerine 6 su bardağı su ek edip yeterlice pişene kadar hamur kıyamına gelene kadar pişirin.
  2. Piştikten sonra ise tuz ek edelim.
  3. Soğanı rondoda çekelim.
  4. Sarımsağı da birebir biçimde içine ek edelim.
  5. Tencerenin sonra ise üzerini basacak kadar kaynanmış su ek edelim .
  6. Piştikten sonra ise tuz atabilirsiniz.
  7. Tavamıza 1 kepçe ayçiçek yağı ek kızlıktan sonra 1 tatlı kaşığı kırmızı biber, 1 tatlı kaşığı nane ek edip çorbaya ek edelim .Şimdiden yapacaklara afiyet şifa olsun umarım beğenirsiniz 😊.

Süzme Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavaş Kebabı ( Lezzet Şov )
Saray Helvası Tarifi
Çıtır Yulaflı Omlet (Efsane Lezzet)
Soğuk Çorba
Yeşil Limon Rendeli Yoğurt Tatlısı
Kavurma
Hdabla | © 2024 |