Barbun Tava

Barbun Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg barbun
  • 5-6 yemek kaşığı mısır unu
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • Sıvıyağ

Barbun Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Barbunlarımızı güzelce temizleyip yıkayıp suyunu süzülmesi için süzgece alıyoruz.
  2. Bir kapta hazırladığımız mısır unu ve tuza iki tarafını da bulayıp sıvı yağ koyduğumuz tavamıza diziyoruz.
  3. Her tarafı pişene kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun :).

Barbun Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Akşam Menüsü
Mickey’li 2 Yaş Butik Kurabiye
Glütensiz Elmalı Kurabiye
Pratik Çiğ Köfte (Robotta)
Kahvaltılık Siyah Zeytin Kurulumu
Portakallı Kek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet