Bonibon Muffin
Bonibon Muffin Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1,5 su bardağı un
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 çay bardağı pudra şekeri
- 1 paket kabarta tozu
- 1 paket vanilya
Üzeri için:
- 1/2 (yarım) paket Dr. Oetker cremeole şeftalili
- 1 çay bardağı soğuk süt
- 1 paket bonibon
Bonibon Muffin Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri çırpalım.
- Ardından süt ve sıvı yağı ek edip çırpmaya devam edelim.
- Daha sonra elediğimiz unu, vanilyayı, kabartma tozunu ve hindistan cevizini ekleyelim.
- Hepsini düzgünce karıştırdıktan sonra silikon kalıplara kaşık yardımıyla paylaştıralım.
- Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında pişirelim.
- Kürdan ile test edip pişip pişmediğini denetim edelim.
- Fırından çıkan keklerimizi dinlenmeye bırakalım.
- Daha sonra creme o’le ve soğuk sütü mikserle çırpalım.
- Biraz kıvam alması için 10-15 dakika buzlukta bekletelim.
- Ve en son çikolatamızı benmari yordamı eritelim ve cupcakelerimizi üst kısmını batıralım.
- Bonibonlar ile cupcakelerimize son dokunuşları yaptıktan sonra servis edelim. Afiyet olsun 🧁.
Bonibon Muffin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










