Tam Kıvamında Kabak Mücver

Tam Kıvamında Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet orta uzunluk kabak
  • 1 su bardağı un
  • 1 yumurta
  • 4 kol taze soğan
  • 1/2 (yarım) demet dereotu
  • Tuz
  • Nane
  • Karabiber

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Tam Kıvamında Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları soyup yıkayıp rendeliyoruz. Suyunu sıkıyoruz.
  2. Derin bir kaba alarak üzerine yumurtayı ,unu ,ince kıydığımız taze soğan ve dereotunu ,tuz ve baharatları ekleyerek karıştırıyoruz.
  3. Harcımızdan 1 yemek kaşığı alarak kızgın yağda gerili önlü kızartıyoruz. Ilık servis ediyoruz. Afiyetler olsun🤗.

Tam Kıvamında Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bal Kabaklı Bisküvili Pasta
Göçmen Döndürmesi (Pazı Sapından)
Köz Patlıcan Salatası
Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk)
Sodalı Yumuşacık Puf Poğaça
Kelle Paça Çorbası (Müdavimlerine Özel Tarif)
Hdabla | © 2025 |