Tam Kıvamında Kabak Mücver
Tam Kıvamında Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet orta uzunluk kabak
- 1 su bardağı un
- 1 yumurta
- 4 kol taze soğan
- 1/2 (yarım) demet dereotu
- Tuz
- Nane
- Karabiber
Kızartmak için;
- Sıvıyağ
Tam Kıvamında Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabakları soyup yıkayıp rendeliyoruz. Suyunu sıkıyoruz.
- Derin bir kaba alarak üzerine yumurtayı ,unu ,ince kıydığımız taze soğan ve dereotunu ,tuz ve baharatları ekleyerek karıştırıyoruz.
- Harcımızdan 1 yemek kaşığı alarak kızgın yağda gerili önlü kızartıyoruz. Ilık servis ediyoruz. Afiyetler olsun🤗.
Tam Kıvamında Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














