Kıymalı Pırasa Yemeği

Kıymalı Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram dana kiyma
  • 5 kısım pırasa
  • 2 tane havuç
  • 1 büyükçe kelle soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 avuç pirinç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım fincan zeytinyağ
  • Pulbiber
  • Tuz

Kıymalı Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ve pırasaları doğrayıp yıkayın .
  2. Yeşil kısımlarını sakın atmayın en vitaminli kısmıdır.
  3. Tencereye yağları alıp kıymayı kavurup soğanları ekleyin.
  4. Bir iki çevirin, salçaları ,daha sonra havucu pırasayı ekleyin.
  5. Bir iki çevirip pirinci sarımsağı ve kaynar suyunu ekleyin.
  6. Suyu pırasaların hizasında olacak halde koyun.
  7. Tuzunu biberin grup ,kapağını kapatın.
  8. Ben düdüklü tencerede yaptım .
  9. 6-7 dakikada pişti olağan tencerede yaparsanız kısık ateşte 40 dakikada pişer.

Kıymalı Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Maş Fasülye Salatası (Ekşili)
Kuru Domatesli Peynirli Gevrek Poğaça
Doyurucu Akşam Çorbası (+6 Ay)
Doğal Ekmek
Vişneli Tart Kek
Fırında Karışık Sebze (Sağlık Deposu)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet