Börek Tadında Kabak Graten
Börek Tadında Kabak Graten Tanımı İçin Malzemeler
- 3 tane kabak
- 1 tane büyük piyaz doğranmış kuru soğan
- Tuz
- 1 çay kaşığı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
Sosu için;
- 3 tane yumurta
- 3 çorba kaşığı galeta
- 1 çay bardağı lor
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı rende kaşar
Üzeri için;
- 1 çay bardağı kaşar
Börek Tadında Kabak Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kabaklarımızı ince halka biçiminde doğrayalım.
- Soğanlarımızıda piyaz biçiminde tuz ,baharatlarımızıda karıştırıp yağlı kağıt serili tepsimize 180 derecelik ısınmış fırına üstü kızarana dek pişirelim .
- Uygun bir karıştırma kabına yumurta, galeta ,baharatlar ve loru karıştıralım.
- Fırından çıkan kabaklarıda karıştırıp küçük uzunluk kare tepsiye harcın yarısını döküp kaşarı aradına serpiştirelim.
- Diğer yarısınıda ekleyip üzerine kaşar serpiştirip 180 derecelik ıdınmış fırında üzeri kızarana dek pişirelim.
Börek Tadında Kabak Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













