Tavuk Ciğeri Kavurması

Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram tavuk ciğeri
- 1 kapya biber
- 1 yeşil biber
- 1 büyük uzunluk kuru soğan
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Toz biber
- Pul biber
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk ciğerlerini ayıklayıp yıkayın ve tencereye alın üzerine 1 su bardağı su ekleyin ve pişmeye bırakın.
- Biberleri ve soğanı piyazlık doğrayın.
- Ciğerler suyunu çekince zeytinyağını ve zerzevatları ekleyip güzelce kavurun.
- Son olarak baharatlarıda ekleyip 2 dk daha kavurun ve sıcak servis yapın afiyet olsun 💐🤗.
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





