Tavuk Ciğeri Kavurması

Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk ciğeri
  • 1 kapya biber
  • 1 yeşil biber
  • 1 büyük uzunluk kuru soğan
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Toz biber
  • Pul biber

Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk ciğerlerini ayıklayıp yıkayın ve tencereye alın üzerine 1 su bardağı su ekleyin ve pişmeye bırakın.
  2. Biberleri ve soğanı piyazlık doğrayın.
  3. Ciğerler suyunu çekince zeytinyağını ve zerzevatları ekleyip güzelce kavurun.
  4. Son olarak baharatlarıda ekleyip 2 dk daha kavurun ve sıcak servis yapın afiyet olsun 💐🤗.

Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Somun Ekmek (Fırından Alınmış Gibi)
Çocukların Bayılarak Yediği ,Görüntüsü Şirin Mi Şirin Kirpi Kurabiye
Portakallı Kek
Meksika Fasulyeli Mercimekli Salata
Şifa Çorbası
Avocadolu Poşe Yumurta
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet