Tavuk Ciğeri Kavurması

Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk ciğeri
  • 1 kapya biber
  • 1 yeşil biber
  • 1 büyük uzunluk kuru soğan
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Toz biber
  • Pul biber

Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk ciğerlerini ayıklayıp yıkayın ve tencereye alın üzerine 1 su bardağı su ekleyin ve pişmeye bırakın.
  2. Biberleri ve soğanı piyazlık doğrayın.
  3. Ciğerler suyunu çekince zeytinyağını ve zerzevatları ekleyip güzelce kavurun.
  4. Son olarak baharatlarıda ekleyip 2 dk daha kavurun ve sıcak servis yapın afiyet olsun 💐🤗.

Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Besleyici Noodle
Karnabahar Çorbası
Tel Şehriye Çorbası
Lebeniye Çorbası (Şifa Deposu Yedirten Çorba)
Semizotu Turşusu
Krep Tarifi (Crêpes)
Hdabla | © 2024 |