Et Haşlama
Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo iri doğranmış dana eti
- 2 adet havuç
- 3 adet patates
- 1 adet iri soğan
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Maydanoz
- Üzerini geçecek kadar sıcak su
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye sıvı yağını alıyoruz.
- Etleri içine atıp mühürlüyoruz.
- Havuçları ekliyoruz.
- Patatesleri ekliyoruz.
- Soğanı 6ya bölüp ekliyoruz.
- Baharatları ekleyip suyunu veriyoruz.
- Düdüklüde daha erken pişer. Tencere seçimi size kalmış.
- Pişmeye yakın maydanozları ekleyip 5dk daha pişirip altını kapatıyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun.
İnstagramdanda takip ederseniz sevinirim. @elifcetariff.
Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












