Yoğurtlu Ispanak Mezesi

Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet ıspanak
  • 2 adet havuç
  • 2 kase yoğurt
  • 2-3 diş sarımsak
  • 3-4 adet ceviz

Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanaklar güzelce yıkanır, doğranır ve çok az yağda hafif sotelenir.
  2. Havuçlar da ıspanak ile birebir süreci görür rendelenir ve çok az yağda sotelenir.
  3. Sarımsak rendelenir.
  4. Tüm materyaller soğuduktan sonra yoğurt ile karıştırılarak meze haline getirilir.
  5. Cevizler ister içine isterse üstüne sunum yapılıp ikram edilir.
  6. Havuç taratoru gölgede bırakacak bir meze diyebilirim 🍽️😋.

Yoğurtlu Ispanak Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Rulo Patlıcan Kebabı
Tavuklu Salata
Çok Pratik Ev Yapımı Tavuk Şinitzel Tarifi
Türk Kahveli Leziz Kek
Patates Salatası
Katmer Börek (Lezzet Dolu)
Hdabla | © 2024 |