Kumpir

Kumpir Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet büyük patates
  • Yarım kavanoz garnitür
  • 400 gram kaşar peyniri
  • 100gr sucuk yahut sosis
  • Küçük kase mısır
  • Küçük kase doğranmış kornişon turşu dilim zeytin
  • Ketçap mayonez
  • 1 kase yoğurt
  • 1 tutam tuz

Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri yıkayıp, üzerini evvel fırın kağıdı sonra alimunyum folyo ile sıkıca sarıp fırının en yüksek derecesinde yumuşayana kadar pişiriyoruz.
  2. Patatesler pişene kadar garnitürü yoğurt ve 1 yemek kaşığı mayonezi karıştırın, akabinde sucuk yahut sosisi tavada pişirin öteki gereçleri hazırlayın.
  3. Patates pişince ortadan güzelce kesip, çatalla ezin lakin dış kabuğu ziyan görmesin, sonra rendelenmiş kaşar peyniri ve tuzu patatesin içinde güzelce kaşar eriyene kadar karıştırın.
  4. Kalan materyalleri eşit halde koyun ketçap, mayonez sıkıp, sunuma hazırlayın. Afiyet olsun.

Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Köfte
Çikolata Bombası
Sebzeli Şehriye Pilavı
Fit Kurabiye (Diyet)
Patlıcanlı Midye Börek
Nefis Tuzlu Kurabiye (2 Tepsi)
Hdabla | © 2025 |