Bisküvili Tiramisu
Bisküvili Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler
- 3 paket petibör bisküvi
- 2 paket kremşanti
- Kakao
- 300gr labne
- 3u 1 ortada nescafe
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
Bisküvili Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak krem şanti 2paket 2 bardak sütle karıştıralım, daha sonra pudra şekeri koyalım sonra labneyi ekleyip, yeterlice çırpalım sonra dolapta bekletelim.
- Daha sonra bisküvileri nescafe ile ıslatalım, borcama dizelim sonra üzerine kremşanti koyalım yayalım, tekrar bisküvi ıslatıp dizelim tekrar üzerine kremşanti koyalım bitene kadar bu türlü yapalım.
- Daha sonra en son kat krem şanti sürdükten sonra üzerine kakao serpelim ve buzdolabında 4 saat bekletelim tadı efsane hafif ve doyum olmuyor tadına afiyet olsun.
Bisküvili Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







