Pratik Ve Lezzetli Kabak Yemeği

Pratik Ve Lezzetli Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak
  • 2 adet soğan
  • 2 adet domates
  • 1 tutam dereotu
  • 4 5 diş sarımsak
  • Yarım tatlı kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • 5-6 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 su bardağı su
  • Arzuya nazaran sarımsaklı yoğurt ve baharatlarla servis edelim

Pratik Ve Lezzetli Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabağa çatalla çizikler atalım. Tüm zerzevatları halka formunda doğrayalım. Tencereye zeytinyağ ek edip hepsini kat kat dizelim. Üzerine tuz baharat zeytinyağ ekleyip suyunu ek edelim.
  2. Üzerini kapatıp pişmeye bırakalım. Kaynamaya başlayınca altını kısalım. 30 dakika içersinde pişecektir.
  3. Arzuya nazaran sarımsaklı yoğurt ve baharatlarla servis edelim.

Pratik Ve Lezzetli Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hünkar Beğendi Mükemmel Bir Ana Yemek Tarifi
Peynirli Makarna
Kupta İki Renkli Muhallebi
Ganajlı Pasta
Skordalia (Yunan Mezesi)
Tavuklu Çökertme Kebabı
Hdabla | © 2025 |