Tam Ölçülü Mükemmel Dereotlu Mini Poğaça

Tam Ölçülü Eksiksiz Dereotlu Küçük Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tereyağı
  • 1 su bardağı 1 parmak eksik sıvı yağ
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 demet maydanoz
  • 2 adet kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 2 adet yumurta (1’inin sarısı üzerine ayıralım )
  • 5,5-6 su bardağı kadar un (kontrollü gidelim un ölçüsü kalitesine nazaran değişebilir)

Tam Ölçülü Eksiksiz Dereotlu Küçük Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri yoğurma kabına alıp, bir hoş karıştıralım. Daha sonra denetimli bir halde unu ekleyerek yoğurmaya devam edelim. Hamurumuz ele yapışmayan bir kıvam aldığı üzere.
  2. Cevizden biraz büyük bezelerimizi hazırlayalım içerisine kaşar loru kullandım dilediğinizce patateslide yapabilirsiniz.
  3. 180 derece evvelden ısıtılmış fırında pişirelim. Şimdiden afiyet olsun 😊

Tam Ölçülü Kusursuz Dereotlu Küçük Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Renk Renk Lezzet Soteli Patates Salatası
Brownipare
Fırında Tavuk Patates Ve Közlenmiş Sebzeler
Karışık Kaşık Turşu
Yulaflı Muzlu Kurabiye (Un Ve Şeker Yok)
Kahvaltılık Lavaş Sandviç ( Çok Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |